Next generation theater

THEATER ZOALS JE NOG NIET EERDER HEBT GEZIEN 

Alles al gezien, gedaan en meegemaakt dus klaar voor een compleet nieuwe ervaring? Dan is Forever Young the show dé bucketlist ervaring die je in april 2023 móét afvinken! Dit is next generation theater: een verslavende mix van theater, elektronische muziek (Don Diablo) een mash-up dans (Timor Steffens) en  360˚-cinema (Levan Tsikurishvili).

Een theatershow geïnspireerd door de mythische club van 27

Een verhaal dat we zo goed kennen van de popidolen die in de afgelopen decennia te jong het leven verloren. De hoofdrollen worden gespeeld door Daan Schuurmans, Denzel Chain en Sherefa Yorks. Forever Young is in april 2023 exclusief te zien in Club Escape Amsterdam

En dat allemaal vanuit een iconische nachtclub in het kloppende hart van Amsterdam; Club Escape. De Amerikaanse Broadway producent TBD Theatricals (co-producent van talloze Broadway titels zoals Dear Evan Hansen en Moulin Rouge) ontwikkelde in samenwerking met een groot, overwegend Nederlands creatief team, een Engelstalige theatershow geïnspireerd door de mythische club van 27 voor een publiek dat toe is aan overrompelende avond uit.

CHECK OUT OUR TRAILER  

PRODUCER

STORY

MUSIC

DANCE

Sign up for scoops and special offers

Leave Email

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.