The ultimate business event

Dit is theater zoals je niet eerder hebt gezien! 

Een verhaal geïnspireerd op de mythische club van 27, gebracht vanuit de iconische nachtclub: Escape Amsterdam. Dít is next generation theater: een vernieuwende mix van dance, music, theater en 360˚ cinema. Vanaf de dansvloer word je meegesleurd naar de glorieuze en schaduwkanten van een leven in de schijnwerpers. Een verhaal dat we zo goed kennen van de popidolen die in de afgelopen decennia te jong het leven verloren. De hoofdrollen worden gespeeld door Daan Schuurmans, Denzel Chain en Sherefa Yorks. 

De Amerikaanse Broadway producent TBD Theatricals (co-producent van talloze Broadway titels zoals Dear Evan Hansen en Moulin Rouge) ontwikkelde in samenwerking met een groot, overwegend Nederlands creatief team, (Don Diablo, Timor Steffens, Levan Tsikurishvili en Roziena Salihu) een theatershow geïnspireerd door de mythische club van 27. 

De show is in het Engels zodat zowel Nederlandse als Internationale bezoekers het verhaal optimaal kunnen ervaren.

Groups 10+

Forever Young is dé ervaring van 2023 waarmee je relaties, collega’s en vrienden een onvergetelijke avond bezorgd. 

Diner vooraf? Dat kan o.a. met een verrassingsmenu bij Café – Restaurant de Kroon. Ook kun je je gasten bij aankomst verwelkomen met een ‘Bittersweet Forever Young’ Signature Cocktail. 

De show beleef je vanaf jullie eigen tafel, skybox, op de dansvloer of je eigen VIP-deck. Uiteraard is een volledige uitkoop ook mogelijk (vanaf 450 personen).

Vanaf 10 personen is het mogelijk om als groep te reserveren. Voor vragen en reserveringen kun je contact opnemen met Noortje Breijder via 020 – 210 1324 of vraag vrijblijvend een offerte aan via [email protected]

TICKETS VANAF 44 EURO

Dance Floor
Bevind je midden tussen de artiesten op de dansvloer.

Dancefloor Deck
Ga naar het VIP Deck voor het perfecte uitzicht op alle podia en een plek direct bij de bar.
Geschikt voor maximaal 50 personen, ideaal voor een privé-ervaring.

Skybox
De beste stoelen van het huis op onze exclusieve balkons. Bestel je drankjes vooraf zodat je geen seconde mist. Ervaar het geweldige uitzicht zittend of staand. Elk balkon biedt plaats aan maximaal 30 personen (Max 60 personen – 2 balkons).

Balcony Lounge
De Balcony Lounge is exclusief te reserveren voor groepen vanaf 80 tot maximaal 120 personen. Ook vanuit hier heb je toegang tot de dansvloer en de beschikking over bar direct in de lounge.

Premium Lounge
Reserveer jouw privé tafel in de Premium Lounge area, waar je ook toegang hebt tot de dansvloer. Hier kun je privé genieten met een fles champagne of onze signature cocktail. Elke tafel heeft plaats voor 6 personen (Max 24 personen – 4 tafels).

Exclusieve Uitkoop
Beleef Forever Young The Show in een exclusieve Club Escape middels een volledige uitkoop. We informeren je graag over de mogelijkheden.

MAAK JE AVOND COMPLEET
  • Ontvangst met ‘The Bittersweet’ Signature Cocktail
  • Diner op maat of 3-gangen menu bij Café Restaurant De Kroon
  • Borrel voor of na de show
  • Afterparty
  • Garderobe lockers vooraf te reserveren
  • Hostesses en host service

RESERVEREN & CONTACT

Vanaf 10 personen is het mogelijk om als groep te reserveren. Voor vragen en reserveringen kun je contact opnemen met Noortje Breijder via 020 – 210 1324 of vraag een offerte aan per mail:  [email protected]